DeFact & Overleef

Informatie
Het rap-duo uit Hoorn staan bekend om hun energieke live-shows en hebben inmiddels meer dan zeventig optredens op hun naam staan. Ze bereikte de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, deden bij Radio 3FM live een exclusieve Nederlandstalige cover van het nummer ‘Sexy Back’ van ‘Justin Timberlake’ en waren dit jaar (en vorig jaar) meerdere malen terug te zien op de Hoornse Stadsfeesten.

Hun unieke stijl van ‘rap’ met inhoud en een vleugje humor gecombineerd op Dance/Electro-beats blazen alle clubs en festivals in Nederland omver.

Ook op solo gebied zijn beide heren actief. De nieuwe single ‘Keerpunt’ van DeFact (Kevin) met zangeres Sharona Elvira is op aardig wat media te zien. De muziek is geproduceerd door William. Je kunt de videoclip nu bekijken op Youtube en VEVO.

Momenteel studeert Overleef (Levi) aan de Herman Brood Academie in Utrecht en heeft veel nieuw werk liggen. Het eerste resultaat hiervan zal een EP zijn in samenwerking met producer/zanger Daniel Dias die in het najaar van 2015 moet verschijnen.
Show more
Rap
Evenementen (0)